O viitoare mamica este preocupată de multe momente  importante :  să cumpere un pătuc și hainute  pentru copil, sa echipeze camera bebelusului și sa  nu uite  de sănătatea sa în perioada  sarcinii.

Și desigur, graviduta trebuie sa nu  uite si   de garderoba ei, pentru că ne dorim să fim deosebit de frumoase  în această perioadă minunată a vieții.

Se crede că este foarte dificil să alegi marimi la  haine pentru gravide. Luind in considerare faptul ca ; corpul  viitoarei mamici  se schimbă,  ea devine sensibilă  la multi factori . In realitate nu este chiar atât de dificil. Desigur, in aceasta perioada , prioritatea primordiala  în alegerea  hainelor pentru gravide este confortul și calitatea. 

Astăzi, designerii atrag o mare atentie  la producerea  hainelor ce sunt destinate femeilor însărcinate și, sincer, te bucuri  de  abundența  modelelor: nu numai salopetele și blugii model clasic , dar și pantalonii de diferite stiluri, rochii, fuste, pantaloni scurți și tricouri.

Producătorii   folosesc o marjă mică pentru piept, șolduri și burtă în parametri  la  elaborarea hainelor pentru gravide. 

Deseori apar  intrebari, cum să alegem mărimea potrivită , pentru a plasa cu ușurință o comandă pe site-ul web și, de asemenea, să cumpărați haine pentru gravidute fără dificultăți în magazine.

Orice îmbrăcăminte are marime , indiferent de cine este produs . Toate modelele corespund dimensiunilor standard, cu alocații în zona burtei și a pieptului. Pentru a alege dimensiunea de care aveți nevoie, trebuie să faceți două măsuri:

1. circumferința pieptului 
2. circumferința șoldurilor


Tabelul de mai jos  va ajuta să alegeți dimensiunea potrivită:

Reguli de măsurare:

✅ Efectuați măsură în lenjerie de corp folosind o bandă centimetrică;

✅ Atunci când determinati circumferința pieptului , banda centimetrica cade pe punctele mai proeminente a piptului , apoi coboară în axile, ușor mai sus pe spate;

✅ La măsurarea circumferinței șoldurilor, banda se aplică de-a lungul celor mai proeminente locuri ale șoldurilor și feselor;

Dimensiuni pentru bluze, tricouri, rochii și pantaloni:
Pentru a determina dimensiunile la  bluze , tricouri și rochii, va trebui să faceti măsuri  la circumferința pieptului.
Pentru alegerea pantalonilor -  masurati doar șoldurile. Pentru a determina circumferenta  șoldurilor - trebuie să coborâți banda centimetrica  cu 20 cm sub talie.
În funcție de originea hainelor, mărimile sunt diferite și pot fi indicate sub formă de litere ( XS,S,M,L,XL) sau cifre ( 36, 38, 40, 42) .
Tabelul de mai jos ține cont de toate sistemele dimensionale pentru a simplifica căutarea.

 

Cum să determinați dimensiunile pentru un sutien

Pentru a afla dimensiunea sutienului dvs., trebuie să măsurați circumferenta sub piept și punctul сel mai proeminent al  cupei.
A) Sub piept, lipiti banda centimetrica  strâns . Banda trebuie să fie plasata   unde merge sutienul.
Sutienul nu trebuie să va stranga  sau să fie  liber la spate, atunci când cumpărăti, alegeti  o marime  care va este confortabila, fixarea sutienului la spate trebuie sa fie pe al treilea rând de cârlige.

Dimensiunea corectă a sutienului:  la partea din spate a sutienului, în mod ideal, ar trebui să rămână într-o poziție orizontală și să nu „urce” în sus. . Bretelele trebuie să fie în pozitia  de V.

B) Circumferenta pieptului - este necesar să plasați liber banda centimetrica  pe partea cea mai proeminenta  a cupei. Acest lucru trebuie făcut fara sutien, banda de măsurare ar trebui să meargă drept de-a lungul spatelui și să treacă direct peste sfârcuri.

Dimensiunea corectă a cupei: două degete trebuie să se potrivească liber sub elasticul  sutienului, marginea cupei, sub braț și bretele. Un sutien bine fixat  este atunci, cand pieptul  se potrivește  totalmente in cupa. Dacă există bulgări in fata la sutien  sau pe laturi, atunci dimensiunea este greșită și cupa este mică.

Orice model de sutien sunt disponibile în toate magazinele si le puteti proba .

Dacă vă este dificil să alegeți singuri hainele sau lenjerie  puteți contacta întotdeauna administratorii site-ului. Acest lucru se poate face prin:

-siteme de feedback de pe saitul nostru ;
-prin  numărul de telefon;
-prin intermediul rețelelor de socializare.
Atunci când comandați haine online, este deosebit de important să studiați cu atenție tabelul de marimi  și să îl comparați cu dimensiunile  dvs.

Cumpărați cu plăcere haine pentru gravide si alaptare , alegând mărimea potrivită.