Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Bluza si camasa pentru gravide

Filtru
Mărime
Preț, MDL
Culoare
Размер по международному (буквенному) обозначению
Sortare:
după popularitate
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

Bluzele și cămășile pentru femeile gravide sunt probabil cele mai confortabile și practice haine. Pot fi purtate cu pantaloni, blugi, fuste, creând diverse compoziții și stiluri. Într-o bluză rafinată, puteți merge la serviciu, la teatru, la o plimbare, dar oriunde va arăta impecabil. La fel și cămășile. Bluzele pentru gravide pot fi cumpărate în magazinele din Chișinău, Bălți si Cahul.

Cămășile și bluzele sunt cusute în diferite stiluri - reținute, concise - pentru birou,  decorate cu arcuri, volane - pentru sărbători, cu imprimeuri distractive - pentru plimbări zilnice. Vă sfătuim să cumpărați bluze de fiecare tip din magazinul nostru online. Atunci cu siguranță nu veți avea greutăți în alegerea hainelor și asortarea lor.

De ce femeile însărcinate îndrăgesc atât de mult cămășile? Pentru că sunt foarte confortabili și frumoase. Nu este necesar să faceți o alegere între aspectul estetic și confort. Astfel de haine combină ambele avantaje. Și totul datorită unei croieli speciale și a unei țesături de înaltă calitate. Bluzele pentru viitoarele mame pot fi cumpărate și în Bălți sau Cahul, nu mai este nevoie sa mergeți la cumpărături în Chișinău.

Toate cămășile și bluzele pentru femeile însărcinate sunt cusute astfel încât să se potrivească în timpul sarcinii și după, când trebuie să hrănești copilul.

În principal pentru producerea bluzelor se utilizează țesături tricotate. Articolele vestimentare în acest caz sunt foarte moi și confortabile, sunt elastice și se ajustează bine pe o burtică în creștere. Dar, de asemenea, puteți cumpăra cămăși din viscoză, bumbac, stretch și alte țesături din Chișinău, Cahul și Bălți.

În hainele pentru femeile gravide există întotdeauna o rezervă, în caz de creștere a abdomenului. Prin urmare, cămășile și bluzele sunt potrivite pentru orice perioada a sarcinii.

În plus, cămășile de noapte pentru maternitate pot fi găsite la noi la un preț foarte accesibil. Și un astfel de lucru va servi chiar și atunci când veți deveni proprietarul unei burtici plate.

În astfel de haine speciale va fi convenabil să hrăniți bebelușul atât acasă, cât și în locuri publice. Datorită butoanelor, a unui miros convenabil și a croiului, obțineți acces rapid la piept, fără manipulări inutile și nu atrageți atenția din exterior.

Există mai multe stiluri de cămăși și bluze pentru femeile însărcinate.

În modelul cu silueta „imperiu”, miros în zona pieptului. Apoi cămașa merge evazată. Figura arată foarte armonios, burtica nu simte presiune. Miros funcțional potrivit pentru hrănirea unui copil.

Forma „balonului” tăiat reprezintă o bluză sau o cămașă largă cu o bandă elastică în partea de jos. Acest tip de îmbrăcăminte ascunde burtica apărută. Excelent pentru crearea unui look sportiv.

Talia înaltă este caracteristică pentru bluzele mai elegante. Arată frumos cu o fustă în formă de creion sau dreaptă.

Adesea, atunci când aleg o bluză pentru hrănire, femeile își fac griji că partea din față va rămâne afară sau se va ridica din cauza abdomenului mare. Există modele pentru tine cu o parte ușor alungită față, sunt ideale pentru ultimele luni de sarcină.

Pentru cei care se îngrijorează că tricoul se va umple în abdomen, există modele cu o față alungită. Acestea arată originale și feminine.

Vă vom ajuta să alegeți o cămașă sau o bluză care vi se potrivește. În magazinul nostru online o gamă largă de nuanțe și țesături diferite.

Pentru femeile însărcinate, hainele cu imprimeuri masive nu sunt recomandate, este mai bine să alegeți un model simplu sau cu modele mici. Deci, hainele nu te vor umple.

Concentrați-vă pe schema de culori, în conformitate cu evenimentul, stilul dvs. de viață și preferințele personale. Amintiți-vă că tonele pastel sunt acum la modă. Bluzele delicate de cremă îți accentuează natura delicată. Cămășile albe și negre vor fi întotdeauna relevante, se vor potrivi cu orice situație și orice haine. Această opțiune ar trebui să fie în orice dulap. La birou și pentru fiecare zi - culorile clasice merg la fiecare femeie.

Pentru vacanțe sau pentru relaxare, este mai bine să-ți diversifici garderoba cu imprimeuri la modă.

Adăugați un pic de dantelă seducătoare sau vopsea la imaginea dvs., și atunci nu veți uita cu siguranță de feminitatea dvs. și impresia de bărbatul dvs. este plăcută.

Bluzele sunt combinate frumos cu toate tipurile de fuste. Flared, plisat, drept, miniskirts. Alegeți în funcție de vreme și starea de spirit.

Cămăși și bluze, o sută merg direct în partea de jos, puteți completa o fustă sau pantaloni. Flared este mai bine - pe deasupra altor haine.

Într-o seară răcoroasă - puneți un pulover, pentru o întâlnire de afaceri - o geacă elegantă. Amestecă diferite haine și îți vei găsi stilul. Bluzele din magazinul nostru vor deveni un element de succes al stilului tău unic.

Spre vârf