Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Pantaloni pentru Gravide

Filtru
Mărime
Preț, MDL
Culoare
Размер по международному (буквенному) обозначению
Sortare:
după popularitate
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

O femeie însărcinată este foarte vulnerabilă, nu numai emoțional, ci și fizic. Într-o stare atât de interesantă, trebuie să vă protejați pe dvs. și sănătatea dvs. cât mai mult posibil. Este important ca o femeie să se simtă în siguranță, confortabil și încrezătoare în fiecare zi, în fiecare minut. Doamnele, care au trăit deja acestă experință minunată de a fi gravidă cunosc, cât e de greu să alegi și să cumperi o pereche de pantaloni pentru perioada de sarcină. 

Deja în primele luni veți simți că este timpul să vă schimbati  blugii skinny preferați. Chiar și cu o burtica mică, devine incomod să stai în ei sau să te apleci. Acest lucru nu numai că aduce disconfort, dar afectează în mod negativ dezvoltarea copilului tău.

Magazinul nostru on-line, mammamia.md,  Vă ajută sa gasiți soluția potrivită fără deplasări prin oraș și căutări prin magazine .

Pantalonii pentru insarcinate sunt confectionati special pentru a susține abdomenul și a relaxa partea de jos a spatelui. Ei au o inserție elastică specială, care „îmbrățișează” ușor burtica viitoarei mamici si  nu creează presiune.

Datorită acestei idei, femeile din întreaga lume pot purta nu numai rochii și  pullovere în timpul sarcinii, ci și pantaloni de diferite stiluri. Mai ales dacă la serviciu trebuie să respecți codul vestimentar sau pe perioada rece- iarna.

Pantalonii pentru gravidute in Chisinau sunt vândute în diverse stiluri și modele. este foarte usor sa te pierzi atât în alegere.

În primul rând, când aveți dorinta să cumpărați pantaloni ieftini pentru gravide, acordați atenție detaliului principal - o braului tricotat elastic. Ar trebui să fie destul de moale si elastic. Atunci nu va fi nici o senzație de presiune. Efectul de susținere al elasticului face ca postura femeii să fie frumoasă și uniformă. Tricotul preia parțial greutatea abdomenului, ușurând spatele de greutate.

În general, pantalonii de acest tip sunt împărțiți în trei modele:

- cu un brau tricotat inalt, care se adaptează unei burtici în creștere. Potrivit în stadiile incipiente ale sarcinii.

- pantaloni cu un bandaj elastic moale sub abdomen. Se așează liber pe talie, nu  apasă pe burta. Se cumpara în mijlocul sarcinii.

- cu un tricot care se întinde deasupra abdomenului. Acești pantaloni sunt foarte confortabili când aveți deja burtica mare. Nu alunecă atunci când stai jos sau te misti.

Dacă nu intenționați să cumpărați mai multe opțiuni  in timp de 9 luni, alegeți cele care vor fi confortabie, atât în ​​a treia cat si  in a noua lună. Astfel de pantaloni pentru gravide cu tricot si  cu inserții laterale elastice. Se întind bine și pot fi ajustate la mărimea burticii  în creștere. Astfel de pantaloni sunt  din elastan sau spandex.

De asemenea, acordați atenție țesăturilor naturale, în special în sezonul cald de vară. Stofa naturala permite corpului să „respire”. Te vei proteja de disconfort și transpirație excesivă.

Gravidutele  caută nu numai lucruri confortabile pentru ele însele, ci și stilate. Majoritatea viitoarelor mame continuă să ducă un stil de viață activ: merg la muncă, frecventeaza sectii  sportive, călătorește, sau se intalneste  cu prietenii.

În diferite scopuri - modele variate. Puteți cumpăra pantaloni pentru femei gravide la Chisinauși în alte orașe ale Moldovei: Balti , Cahul în diferite stiluri. Să analizam  ce opțiuni oferă magazinele de îmbrăcăminte moderne.

Pantaloni pentru gravide pentru odihna la domiciliu 
Chiar acasă, o femeie vrea să arate frumoasă și tandră. Mai ales când nu mai este atât de sigură de atractivitatea ei - umflarea în picioare, kilogramele în plus fac multe momente de deranj. Hainele de maternitate sunt concepute pentru a le oferi tuturor mamicilor încredere în frumusețea lor.

Imbrăcăminte sportivă pentru gravide
Sarcina nu este o boală, deci nu trebuie să abandonați complet exercițiile fizice. Multe femei continuă să facă yoga, gimnastică ușoară și mersul pe jos. Pentru aceasta există pantaloni sau  sport. Acești pantaloni sunt confictionati cu un bandajcelastic  în partea inferioară a abdomenului, vă permite să vă deplasați liber și să primiti  plăcere.

Opțiune pentru burtici de birou
Pantalonii clasici pentru gravide nu sunt diferiți de restul în acest stil. La exterior,  sunt, de asemenea, stilati  și eleganti, doar în loc de un fermoar avem un tricot inalt elastic  cusut în pantaloni. Nu este  vizibilă sub bluza sau  jacheta . La serviciu  te vei simti comod in timpul activitatii.

De asemenea, pantalonii pentru gravide  pot fi divizate  în funcție de sezon: vara și iarna.

Reesind din aceasta: iarna - calduroase, vara - din stofa ușoara. Sunt cusute pe același principiu.

Deoarece pentru orice gravida, viitoarea mama, este foarte important sa se simta bine, sa nu petreaca timp in cautare, am creat reteaua de magazine pentru viitoarele mame TOBE Moldova + Mammamia. Sunt mai multe magazine pentru gravide situate in Chisinau, Balti si Cahul. Iar pentru mamicile cu burtici, care se deplaseaza mai greu, am creat magazinul on-line mammamia.md, unde incercam sa prezentam tot sortimentul pentru viitoarea mama - incepand cu strampi pentru gravide pana la scurte si paltoane pentru perioada de sarcina.

Spre vârf