#staiacasa RĂMÂI ACASĂ ! COMMANDĂ ON-LINE, NOI LIVRĂM COMANDA
Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Pentru viitoarea mamă

Filtru
Mărime
Preț, MDL
Culoare
sezonier
material
Sortare:
după popularitate
începând cu cele mai accesibile după denumire

Cea mai frumoasă femeie din lume este viitoarea mamă. Dar pentru silueta ei schimbată, este nevoie de haine speciale. Pentru femeile însărcinate din Chișinău, Bălți, Cahul și alte orașe din Moldova, există magazine specializate online. Acesta este un mod convenabil de a alege ținute pentru astfel de perioade speciale de viață, fără a părăsi casă și fără a pierde timpul, studiind gama de magazine.

Cele mai bune haine pentru gravide din Moldova
 Dacă aveți nevoie de haine pentru femeile însărcinate, magazinul online gravida.md vă va oferi cel mai bun sortiment de rochii elegante de înaltă calitate, care vor accentua cu succes grația siluetei. Acestea sunt haine ale producătorilor autohtoni și străini, care garantează respectarea standardelor internaționale și a cerințelor pentru astfel de produse.

Sfaturi pentru cei, care aleg haine pentru gravide
Viitoarea mamă, ca orice altă femeie, poate purta haine de orice stil. La urma urmei, în ciuda proporțiilor modificate ale corpului, în timpul sarcinii frumusețea ei înnăscută înflorește și mai mult. Și dacă alegeți ținutele potrivite, acestea vor adăuga la imagine gingășie și feminitate.

Catalogul mammamia.md oferă cele mai diverse haine moderne pentru gravide. Livrăm în orice colț al țării în câteva zile după plasarea comenzii. Clienții noștri sunt întotdeauna mulțumiți de achiziție, deoarece consultanții noștri experimentați ajută la alegerea produsului potrivit, fără a-l încerca. Dacă sunteți în căutare de articole pentru perioada de sarcină sau alăptare la sân, urmați sfaturile noastre:

Procesați după propriile gusturi și preferințe, deoarece în aceste ținute ele însele ar trebui să fie cât mai confortabile și plăcute;
Alege haine pentru acele lucruri care sunt deja în garderobă și care pot fi purtate împreună cu un lucru nou care merge bine cu ele;
Uitați de ținutele haioase care nu au formă și acordați preferință rochiilor atractive cu o croială elegantă, frumoasă;
Nu cumpărați haine pentru creștere, astfel încât ținuta să fie confortabilă, pentru că nu se știe ce va deveni cifra în sarcina târzie;
Dă preferință unei rochii, al căror design asigură posibilitatea de a alăpta ulterior în mod convenabil alăptării unui bebeluș;
Cumpărați ținute, al căror stil elegant este gândit astfel încât să poată fi purtate în timpul sarcinii și după naștere.
Calitatea și confortul hainelor pentru mame în așteptare
Înainte de a cumpăra haine pentru gravide, trebuie să vă pregătiți temeinic. Desigur, trebuie să vă gândiți la croială, stil și culoare, care va fi cel mai preferat pentru dvs. Dar mult mai important este cât de confortabil va fi pentru o femeie într-o ținută achiziționată. La urma urmei, femeile însărcinate devin mai dependente de confort.

Nivelul de confort al îmbrăcămintei este determinat în mare măsură de calitatea acesteia. Dacă alegeți o ținută în magazinele de vânzare cu amănuntul de încredere, cum ar fi gravida.md, puteți avea încredere în caracteristicile indicate pe cardul produsului. Oferă informații fiabile despre mărimea hainelor, producătorul și compoziția materialului, ceea ce ar trebui să fie natural. La urma urmei, sinteticii nu numai că nu asigură un nivel corespunzător de confort, dar îmbunătățește peelingul pielii și îl usucă, dar poate provoca alergii.

Elasticitatea, ușurința, ventilația țesăturii, materialele și accesoriile sigure, croiala atentă - acestea sunt criterii clasice care ar trebui să corespundă și hainelor pentru gravide. Chișinăul, Bălți și orice alt oraș necesită astăzi o femeie însărcinată să fie activă, suficient de rapidă și liberă în timp ce merge pe stradă sau călătorește cu vehicule aglomerate. Prin urmare, astfel de ținute nu ar trebui să împiedice mișcările, să se înfunde pe corp sau să-i ciupească diversele părți, în special stomacul. Pentru aceasta, hainele pentru această categorie de femei sunt echipate cu detalii elastice și elemente de fixare speciale care permit întinderea optimă a ținutei și reglarea volumului acesteia.

Dacă alegeți o rochie, pantaloni, bluză, tunică sau alte tipuri de haine în gravida.md, atunci acestea vor îndeplini cerințele enumerate. Și la final, o astfel de ținută îi va oferi mamei în așteptare confort și emoții pozitive, care sunt atât de importante pentru ea și bărbatul care crește în burtă.

Spre vârf