Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Pentru viitoarea mamă

Filtru
Mărime
Preț, MDL
Culoare
Perioada anului
material
Sortare:
după popularitate
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

Cea mai frumoasă femeie din lume este viitoarea mamă. Dar silueta ei schimbată are nevoie de îmbrăcăminte specială. Pentru femeile însărcinate din Chișinău, Bălți, Cahul, există magazine specializate. Este o modalitate convenabilă de a te îmbrăca în acele momente speciale din viața ta, dar dacă trăiești într-un alt oraș sau pur și simplu nu vrei să călătorești departe?
Vă sugerăm să vă familiarizați cu produsele de pe site-ul nostru. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de îmbrăcăminte pentru femeile gravide și care alăptează. Catalogul nostru oferă cele mai diverse haine moderne pentru femeile însărcinate. Este livrat în orice colț al țării în câteva zile după plasarea unei comenzi. Clienții noștri sunt întotdeauna mulțumiți de achiziție, deoarece consultanții noștri experimentați vă ajută să o alegeți pe cea potrivită fără să o încercați.
Livrarea gratuită vă va face achiziția mai plăcută, trebuie doar să alegeți modelul care vă place.

Cele mai bune haine pentru gravide din Moldova

În ciuda gamei largi de produse pentru viitoarele mame, nu toate ținutele se potrivesc bine formelor lor rotunjite. Materialele naturale nu sunt întotdeauna utilizate în produsele pentru ele, se utilizează o croială confortabilă și accesorii confortabile. Prin urmare, dacă aveți nevoie de hainute pentru burtici, magazinul online mammamia.md vă va oferi cel mai bun sortiment de ținute elegante de înaltă calitate, care vor sublinia cu succes grația siluetei voastre. Acestea sunt haine de la producători de top care garantează conformitatea lor cu standardele și cerințele internaționale pentru astfel de produse.

O viitoare mamă, ca orice altă femeie, poate purta haine de orice stil. Într-adevăr, în ciuda proporțiilor schimbate ale corpului, în timpul sarcinii, frumusețea ei înnăscută înflorește și mai mult. Și dacă alegeți ținutele potrivite, acestea vor adăuga grație și feminitate imaginii.

Spre vârf