Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Pentru mama care alăptează

Filtru
Mărime
Preț, MDL
Culoare
material
Sortare:
după popularitate
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

Mamele moderne au distrus de mult toate stereotipurile cu privire la modul în care ar trebui să arate o femeie în concediul de maternitate. Anterior, toată lumea întorcea privirea, când o doamnă cu cărucior mergea pe tocuri sau cu machiaj intens. Acum este uzual. Până la urmă, viața în concediul de maternitate nu se încheie, ci, dimpotrivă, strălucește cu culori noi. Mamele au timp pentru toate! Ele cresc copii, au grijă de sine și chiar lucrează! Întotdeauna îți dorești să fii frumoasă, să fii cea mai fermecătoare mamă pentru copiii tăi și soție pentru soț

Îmbrăcămintea pentru mamele care alăptează nu este un lux inutil, ci este o necesitate pentru toți cei care duc o viață activă, deplină. Costumele, bluzele, rochiile magazinului nostru combină confortul și croiala modernă elegantă. Oriunde vă aflați - la terenul de joacă, luați masa într-o cafenea sau luați decizii la locul de muncă, este important să aveți posibilitatea de a hrăni copilul la prima nevoie. Într-o rochie strâmtă, o astfel de manevră nu este cu siguranță un succes. Aici veți avea nevoie de o bluză sau o rochie confortabilă cu o deschidere / fermoar / buton în zona pieptului.

Mai mult decât atât, sănătatea mamei este mai presus de toate. Magazinul nostru online oferă haine pentru mamele care alăptează din Moldova, care lasă senzația de comoditate. Specialiștii au muncit mult timp pentru a crea un produs unic - din țesături moi de înaltă calitate, cu cusături și accesorii perfecte.

Pentru copil, sânii mamei sunt hrană și confort. Dacă îl doare ceva sau este stresat, copilul își îmbrățișează ușor mama, îi inhalează mirosul și căldura. Inaccesibilatatea glandei mamare poate priva copilul de cele mai necesare lucruri - hrana și protecția lui. În niciun caz nu trebuie să purtați sutienele de mărimi greșite, bluze prea înguste și să permiteți constrângerea excesivă a pieptului. Țesăturile sintetice pot provoca iritații ale pielii mamei sau bebelușului, pot provoca inconveniente bebelușului în timpul alăptării.

Hainele confortabile pot fi elegante. Aruncați o privire la selecția noastră. Am selectat cele mai bune modele care se potrivesc tendințelor actuale din moda femeilor. Printre prietenii tăi vei fi cea mai la modă mamă. Fiecare dintre opțiunile vestimentare nu este mai rea decât modelele obișnuite de îmbrăcăminte din buticuri. Doar, oferim și facilități suplimentare pentru hrănirea copilului. Culorile luminoase sau pastelate, cu un imprimeu neobișnuit sau o fâșie clasică? Ce-ți place? Toate femeile sunt atât de diferite! Unii vor să iasă în evidență, alții iubesc liniștea și confortul. Îmbrăcămintea își ajută proprietarul să fie ea însăși, dă încredere și personalitate. Îmbrăcămintea pentru fiecare anotimp al anului are propriile caracteristici. Iarna și toamna - se încălzește, oferă confort și moale, primăvara și vara - atinge ușor pielea, trece aer bine, ușor și lipsit de greutate.

O femeie se simte fericită doar atunci când este mulțumită de imaginea ei din oglindă. Și știm cu toții că o femeie fericită aduce fericire în gospodăria ei.

Designerii acordă tot mai multă atenție hainelor pentru mame însărcinate și care alăptează în fiecare an. În cele din urmă, lumea modei aduce un omagiu femeilor în cele mai bune condiții ale lor. A fi mamă înseamnă a te deschide dintr-o perspectivă nouă, a te simți ca o femeie cu drepturi depline. Creând haine frumoase pentru mamele care alăptează, designerii ajută femeile să se iubească pe sine și pe corpul lor.

În plus, majoritatea modelelor de haine pentru mamele care alăptează sunt vândute foarte ieftin și le puteți purta în timpul sarcinii. Vă sfătuim să aveți grijă de garderoba dvs. când sunteți doar gravidă. Apoi, hainele elegante pentru mamele care alăptează de la magazinul nostru online vor dura și mai mult.

Oferim livrare de îmbrăcăminte în toată Moldova: la Chișinău, Bălți, Cahul, Comrat și chiar orașe mici din țara noastră.

Spre vârf