Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Tricouri si maiouri pentru gravide

Filtru
Mărime
Preț, MDL
Culoare
Иконки
Размер по международному (буквенному) обозначению
Sortare:
după popularitate
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

Perioada de așteptare a copilului -  este cea mai importantă perioada a viitoarei mamici. Nu există nimic mai tandru - sa devii mamica și acea dragoste  care trăiește în inima mamei . În timp ce bebelușul dansează în burtica ta , mama  trebuie să aibă grijă de confortul ei. Este important ca toate mișcările  să fie în armonie și relaxare. Pentru aceasta. in consecinta, sa venit cu idea de  haine speciale pentru gravide.

 Maoiuri, tricouri, topuri -  probabil cele mai universale si confortabile haine pentru burtica  ta.

Maoiuri, tricouri pentru gravide pot fi cumpărate din magazinul nostru on-line mammamia.md. Un lucru major, atunci când alegeți hainele, luați în considerare anumite nuanțe

1. Hainele tale trebuie să fie respirabile. Nu acceptati  țesăturile sintetice. Lâna naturală și bumbacul sunt potrivite pentru tine. Țesătura de calitate poate proteja împotriva transpirației excesive, supraîncălzirii și iritațiilor alergice ale pielii.

2. Este mai bine să comandați un maoiu pentru gravide, care vă va accentua  personalitatea. Alegeți culorile și imprimeurile preferate. De asemenea, în garderoba ta ar trebui să existe un tricou alb-negru. Această opțiune poate fi asortata cu orice : pantaloni clasici, blugi și un costum sport.

Pe perioada sarciniii este foarte dificil să găsești haine, care să arate bine și să fie confortabil de purtat. Magazinul nostru propune maoiuri , tricouri pentru gravide in Chișinău și în alte orașe, cum ar fi Bălți și Cahul, modelate special pentru gravide , precum și pentru mame care alăptează .


Achizitionarea  unui maiou , tricou sau top  pentru gravidute este o contribuție bună la garderoba dvs., deoarece acest lucru poate fi purtat pe toată perioada sarcinii după naștere. Dimensiuni și modele universale care nu diferă de hainele obișnuite, dar fac viața foarte ușoară.

Pe lângă maoiuri, tricouri,  gravidutele  sunt fascinate de topurile noastre. Mai mult, acest lucru este acum în vârful popularității.

Este mai bine să cumpărați top  din țesături moi și elastice. În timpul sarcinii creste nu este numai burtica, de asemenea, crește și  pieptul . Topurile vă vor sublinia  pieptul  avantajos, în plus, topurile  din magazinul nostru online sunt combinate frumos cu diferite stiluri vestimentare. Acest accesoriu arată foarte feminin și îngrijit. Purtați topuri cu uste frumoase, pantaloni scurți, pantaloni clasici, blugi, experimentați cu culori pentru a obține un aspect spectaculos.


Maoiurile, tricourile, topurile pentru gravide sunt adaptate, având în vedere că abdomenul dvs. crește. Cusăturile precise și de încredere sunt complet invizibile, dar durabile. Hainele își păstrează aspectul frumos chiar și după numeroase spălări. Toate datorită calității  a lucrului și a stofei.

Hainele pentru gravide  sunt colorate cu picmenti de calitate superioara care sunt sigure  pentru sănătatea femeilor și bebelușilor.

Oferim tricouri și maoiuri cu decolteu diferit: ovale, pătrate, triunghiulare și altele.
Aceasta imbracaminte de baza este utila pe parcursul intregului an. Chiar și iarna, maioul  și tricoul se  poartă sub un pulover cald și maleta. Hainele sunt confecționate cu tandrețe și venerație pentru gravidute.

De asemenea, maiourile, topurile , tricourile stilate pentru mamici cu burtici sunt folosite pentru ședințe foto tematice pentru gravide. Alege-ți iubitul cu același imprimant și family-look  - este gata!

Retine-ti minte că nouă luni vor zbura atât de repede, alegeți hainele pe care le puteți purta și apoi, în care va fi convenabil si la alaptarea  copilului atat la domiciliu cat  și in public.

Multe tricouri din această categorie sunt  cusute cu deschidere ascunsa pentru alaptare .

Alege haine în mărimi potrivita , sa arate impecabil pe corp.

O viitoare mamica ar trebui să arate mereu demn și frumos, pentru că sub inima ei poartă o comoară pretioasa! Buna dispoziție a mamei este transmisă bebelușului, iar cumpărăturile de succes pentru o femeie reprezintă cea mai bună odihnă.

Spre vârf