Tobe Moldova  este un magazin cu asortiment vast de haine si accesorii pentru viitoarelе mamici, cat si pentru mame care alapteaza.

Compania Tobe Moldova a fost creată în 2009, cu singura și invariabilă misiune - să aibă grijă de generația viitoare, îmbrăcând frumos о mamica!

 

Compania ToBe Moldova propune  haine stilate și de înaltă calitate pentru femeile însărcinate și cele ce alăptează . Toate etapele de producție sunt sub un control strict,  pornind de la dezvoltarea conceptului in formarea fiecarui  model,  si pana la alegerea riguroasa a stofei  si accesoriilor .

Echipa noastra  monitorizează constant cele mai noi tendințe de modă, le adaptează și le reflectă în colecții noi, creând nu numai haine confortabile și practice, ci și haine relevante pentru prezentul actual.

Creând un magazin online cu un sortiment larg de modele, am urmărit un obiectiv major – să colectam toate produsele necesare pe perioada de sarcina și alaptare pe un site, pentru a permite viitoarelor mamici să cumpere haine de calitate, fără a pierde mult timp și efort.

Oferim  haine de la diversi producatori, și linjerie necesara pe perioada de sarcina si alaptat  .

Principala realizare a echipei ToBe Moldova este o companie de succes, stabilă și competitivă, ce este  în continuă evoluție, deschizând noi oportunități și posibilitati pentru sine și clienții săi!

Primim o mare placere din activitatea noastra. Prin urmare, unul dintre elementele de baza din lista noastră de activități este organizarea  trenninguri-lor unde domnește întotdeauna o atmosferă prietenoasa si  există un schimb de informații utile și energie pozitivă!

Sperăm că cumpărăturile de la ToBe Moldova vor fi confortabile și plăcute și că achizițiile vor fi, în mod invariabil o motivare să reveniți din nou la noi!

5 fapte espre noi

 

  ToBe Moldova este una dintre cele mai mari și de succes companii

  ce  propune producția de haine sarcina- alaptare in Moldova.

  

             

   Oferim doar cele mai bune produse, care trec cel mai strict control al calității.

  

 

Distribuim colecții de îmbrăcăminte , corespunzătoare

tendințelor moderne in modă.

 

 

       

 Apreciem  cu adevărat clienții nostri , atragem atentie la necesitatile

 si dorintele lor si  distibuim haine confortabile si calitative.

 

   

 Propunem haine pentru toate ocaziile -

 de la  modele business și casual ,la rochii de cocktail elegante.