Cum să alegem un sutien potrivit pentru viitoarele mamici

Hainele și lenjeria de corp corect selectata  este  o garanție a confortului  dumneavoastră!

Achiziția unui sutien prenatal este o necesitate pentru a păstra frumusețea și forma  sanului și  preveni apariția vergeturilor.
În catalogul nostru veți găsi lenjerie de corp: sutiene pentru gravide  și care alăptează. În plus, puteți cumpăra de la noi cămăși de noapte, slipi pentru gravide , lenjerie  postpartum.

În timpul sarcinii și alăptării, sânul suporta transformari considerabile : se măresc  și devin foarte sensibil si durerosi .
De aceea achizitionarea unui sutien pentru gravide si alaptare este util si necesar. Prin urmare, sutienul trebuie să fie confortabil, să fie confectionta din stofa naturala  și să ofere suport necesar .

SFATURI UTILE
- cupele trebuie să repete forma pieptului și să acopere cea mai mare parte a glandelor mamare, forma cupei permite sanului sa creasca in volum;
- pentru a regla circumferința pieptului, sunt prevăzute mai multe rânduri de elemente de fixare: în prima jumătate a sarcinii, sutienul trebuie fixat liber pe cârligul cel mai strâns, în a doua jumătate - pe dispozitivul de fixare mijlociu sau extrem;
-partea interioară a sutienului trebuie să aibă cusături moi;
- lățimea țesutului sub cupe ar trebui să fie mai mare decât cea a unui sutien obisnuit pentru a oferi un sprijin fiabil pentru piept;
- bretelele  trebuie să fie  mai late și  confortabile, de preferință cu o bandă elastică pe partea din spate, să nu apese pe corp. Astfel de bretele ajuta la distribuirea greutatii  si evita dureri de spate;
- în interiorul cupei sutienului este cusută o inserție specială care ridică pieptul (inserția poate fi unghiulară și circulară);
- Ar trebui să existe  clipe, ce permit deschiderea  cu o singura mana. Acest lucru va oferi acces rapid la piept.
- fabricat din materii prime moi, ecologice, de o calitate excelentă: poate fi bumbac sau bumbac organic, bambus și microfibră. Datorită unor astfel de materiale, pielea respiră,  ameliorează aspectul de iritații, erupții și fisuri la sfârcuri.
Din ce în ce mai multe companii înțeleg dorința oricărei femei de a fi unică, așa că se acordă o atenție deosebită valorii designerului modelelor.


Magazinul ToBe + Mammamia oferă mai multe tipuri de sutiene:
1. Sutien din dantelă  - modelul cu cupa  moale și material natural din interiorul cupei. Sutienul din dantelă pentru gravide  și care alăptează sunt confortabile.  Lucru cel mai important  sunt frumoase si oricce viitoare mamica se poate  simti fermacatoare  in astfel de modele.


2. Sutiene cu sarmulite - sunt perfecte pentru fixarea și suport al  sânului. Previne aparitia vergeturilor  în timpul sarcinii. Suportul este oferit de prezența unor bretele late. Volumul sănilor trebuie să corespundă dimensiunii pieptului. Se crede că in perioada sarcinii și alaptarii nu ar trebui să se poarte sutiene cu sarmulita  . Se pare că aceasta este o opinie eronată. Informațiile precum ,ca  doar lenjerie fara sarmulite sunt binevenite  , deoarece  dăunează glandelor mamare, este adevărată numai dacă lenjeria de corp nu se potrivește cu marimea. În funcție de fiziologie și preferințele personale, modelele cu sarmulita sunt convenabilу pentru unele persoane  , în timp ce pentru altele nu sunt  potrivite.
Oferă  un suport fiabil la sân,  confort maxim pe tot parcursul zilei datorită designului său.


3. Sutiene din bumbac  -  se adauga elastan in compoziție, ceea ce face posibilă adaptarea la modificările formei sânului. Bretele  sunt concepute astfel încât să poarte greutatea de la sânii  . Poate fi purtat atât ziua cât și noaptea.


4. Tricouri și bustiere  - în astfel de produse se folosesc clipe , ca la sutienele, care sunt ușor de decupat pentru acces rapid la pieptul copilului. Astfel de modele sunt fabricate din țesătură elastică, microfibră, folosind tehnologie specială, țesăturile și tăieturile oferă un suport excelent pentru piept. Aceasta este o țesătură artificială care nu provoacă alergii și este purtată mult timp. Recomandat pentru utilizare atât în ​​timpul zilei, cât și noaptea. Sunt cele mai potrivite pentru fetele cu sâni mici.

IMPORTANT! Nu procurati modele cu o marime sau doaua mai mari  - un sutien bun pentru gravide si mame ce alaptaeaza  se va adapta el însuși la dimensiunile sanului .

De câte sutiene vei avea nevoie în timpul sarcinii și alăptării?
Primul sutien este necesar în primul trimestru, când corpul tău începe să se schimbe semnificativ. Volumul cupei trebuie să corespundă dimensiunii sânului și să ofere un sprijin fiabil, precum și să prevină  aparitia vergeturilor în timpul sarcinii. La a opta lună de sarcină, când dimensiunea sanului s-a stabilizat, puteți procura  cu ușurință  două sutiene, ceea ce veți purta după naștere pentru alaptarea  copilului. Două sutiene: în unul vei  alapta , iar celalalt la spălare.

Cum să ai  grijă de un sutien
Lenjeria pentru gravide si mamici care alapteaza , prezentate în magazinul online, poate fi spălată într-o mașină de spălat cu regimul hand wash  sau la regimul  spălarii   delicate - la o temperatură de până la 40 de grade. Selectați cu atenție  pulbere de spălat (fără aditivi, granule colorate și înălbitor). Unele țesături,  cum ar fi bumbacul  sau microfibra sunt foarte sensibile la diverși aditivi. Este posibil să se spele în mașina de spălat, dar fixați în prealabil clemele și elementele de fixare ale sutienului. Folosiți o pungă de rufe dacă este disponibilă.

Pe site există o gamă largă de lenjerie pentru gravide si mamici are alapteaza , care vă vor satisface toate dorintele si nevoile.