Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Rochii de Seara pentru viitoarele mame

Filtru
Preț, MDL
Culoare
Размер по международному (буквенному) обозначению
Sortare:
după popularitate
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

În timpul sarcinii, o femeie devine extrem de atractivă. Viața noua sub inima ei  îi conferă o strălucire interioară specială. Însă în această perioadă, corpul trece prin anumite schimbari, iar  hainele ce le paota zi de zi  nu sunt tocmai potrivite pentru o graviduta. Cu toate acestea, acesta nu este un motiv de intristare, deoarece designerii creează colecții speciale de rochii, inclusiv chiar rochii de seară pentru gravide. Este convenabil să le cumpărați în magazinele specializate din  Chisinau si in alte orase: Balti, Cahul prin intermediul magazinului nostru online To Be. În astfel de ținute, o femeie va arăta elegant și stilata, de asemenea, important , foarte confortabil.


Ce este remarcabil în ceea ce privește rochiile de seară pentru gravide din catalogul To Be Moldova?
Rochiile pentru gravide difera  de hainele obisnuite. Cu toate acestea, designerii sunt capabili să le adapteze la moda actuala. Acest lucru nu este atât de simplu, deoarece astfel de îmbrăcăminte nu ar trebui să constranga la abdomen, ci, dimpotrivă, dacă este posibil,   să ofere un suport. La crearea unor astfel de rochii, se folosesc doar țesături naturale care nu provoacă alergii și nu irită pielea sensibilă a femeilor. Rochiile de seară pentru gravide, pe care le puteți cumpăra in Chisinau prin intermediul magazinului nostru online To Be Moldova, au o croială evazată sau  trapezata. Acest lucru vă permite să ascundem burtica  și să graviduta sa fie mai feminina si gingasa .


Cele mai bune stiluri și modele pentru gravide  
O graviduta poate fi destul de capricioasa , mai ales în alegerea unei ținute de seară. Prin urmare, designerii încearcă tot posibilul să le faca pe plac. Cele mai diverse rochii de seară pentru gravide pot fi comandate cu livrare la To Be Moldova. Acest lucru va permite unei femei să  faca o comanda de la domiciliu , alegând ținute elegante, stilate, confortabile. În catalogul nostru puteți alege rochii pentru orice  gust.

Rochie de teacă

Acest stil va fi adecvat în orice situație. modelul minimalist  este potrivit pentru orice aspect fizic. Aceast model de rochie  arată foarte elegant. Dar si o gravida va aprecia aceasta . Pentru a face rochia și mai confortabilă, cusuturile  îngrijite sunt făcute special pe părțile laterale la nivelul abdomenului.


Rochia lunga de seara

Dacă comanzi o rochielunga de seară pentru gravide , va arăta foarte elegant. Avantajul , acest model  este echipat cu o centură la nivelul pieptului. O astfel de linie subliniază subtil eleganța figurii. Bomba se va potrivi cu o fustă, foarte întinsă în jos. Deși există și ținute directe și nu doar evazate.Rochie A-LineAceastă ținută nu este de obicei foarte lungă. Fusta lui extinsă îi acoperă doar genunchii. Rochia este extrem de confortabilă. Poate fi purtat nu numai ca opțiune de seară, ci și ca stil cotidian. Dacă cumpărați o rochie de seară pentru femeile însărcinate ieftin în To Be, atunci o femeie va putea să o poarte pentru toate ocaziile.Rochie neagrăO mică rochie neagră este întruchiparea clasicilor atemporali. Timp de multe decenii, rămâne o ținută preferată a tuturor femeilor. Pentru o femeie însărcinată sunt potrivite atât opțiuni lungi cât și scurte. Pentru a distrage atenția de la burtă, puteți completa ținuta cu un guler din dantelă, bolero, colier sau alte detalii drăguțe.Caracteristici ale alegerii acestei ținutePentru alegerea potrivită a rochiei de seară pentru mamele încântătoare, trebuie să plecați de la preferințele femeii însăși și la nivelul evenimentului pentru care este selectată ținuta. Desigur, în primul rând, ținuta ar trebui să fie confortabilă, dar eleganța este foarte importantă. Unul dintre criteriile după care este aleasă o rochie de seară pentru o femeie însărcinată este prețul. Dar este mult mai important, de exemplu, faptul că materialul este natural, respirabil, nu foarte dens. Atunci femeia nu va fi prea caldă. Stilul și lungimea trebuie selectate ca unul dintre criteriile pentru confortul ținutei. În ceea ce privește tendințele de modă, atunci când alegeți o ținută, este foarte posibil să țineți cont de detaliile tendinței, adaptându-le la nevoile unei femei însărcinate. Culoarea rochiei este aleasă după gustul mamei care așteaptă. Nuanța extrem de relevantă în acest sezon este caramelul. În orice caz, culoarea ținutei nu trebuie să se îmbine cu nuanța pielii unei femei.

Spre vârf