Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Geci si jachete pentru gravide, imbracaminte

Filtru
Mărime
Preț, MDL
Culoare
Размер по международному (буквенному) обозначению
Sortare:
după popularitate
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

Odată cu venirea toamnei toată lumea incepe să se pregătească de sezonul rece. Pentru viitoarele mame, acest anotimp adaugă niște trăiri noi - senzațiile sunt noi și gravida nu știe cum se va simți, daca iarna va fi mai rece sau mai lejeră.

Este timpul de a alege imbrăcăminte pentru iarna comodă și călduroasă. Scurte pentru gravide, specializate pentru mamicile cu burtici, pot fi achiziționate in rețeaua de magazine pentru gravide MammaMia. Mai nou, tot sortimentul de haine pentru gravide și pentru mame care alăptează poate fi procurat pe internet, vizitând magazinul on-line mammamia.md .

Specificul scurtelor și paltoanelor pentru însărcinate este surplusul de țesătură la abdomen, pentru a nu deranja burtica în creștere. Totodată, îmbrăcămintea trebuie să fie ușoară și comodă, deoarece viitoarele mame nu trebuie să fie stingherite în mișcări. 

În ultima perioadă se bucură de popularitate imbrăcămintea versatilă, care poate fi utilizată in timpul sarcinii și după naștere. Astfel, sunt la mare cautare scurtele pentru gravide cu inserție sau scurtele pentru viitoarele mame 3 în 1.

Scurta pentru gravida cu inserție detașabilă este o scurtă de croială obișnuită, iar montarea sau detașarea inserției permite utilizarea scurtei in perioada de sarcină sau după naștere.

Scurta pentru gravida 3 în 1 în afară de inserția obișnuită, care mărește volumul la burtică, mai are o inserție cu glugă pentru a putea purta copilul nou născut in sling, acordându-i un confort maximal pe perioada rece a anului.

Spre vârf