Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Blugi Pentru Gravide Moldova

Filtru
Mărime
Preț, MDL
Culoare
Иконки
Perioada anului
Silueta blugi
Размер по международному (буквенному) обозначению
Sortare:
după popularitate
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

Pentru a procura blugi pentru gravide in Republica Moldova - este necesar doar sa accesezi pagina noastra mammamia.md, sau sa vii la unul din magazinele retelei de haine pentru gravide Mammamia. Aici gasesti tot ce are nevoie o doamna insarcinata : haine pentru gravide, haine pentru alaptare, lenjerie pentru alaptare la san. 

Magazinele de haine pentru gravide Mammamia sunt situate in orasul Chisinau. In sortimentul nostru gasiti blugi pentru gravide produsi in Ucraina sau Turcia. Avem modele de blugi pentru sarcina pentru orice timp al anului: pentru sezonul de toamna, iarna sau primavara. Deasemenea avem in sortiment modele de blugi pentru gravide, care pot fi purtati si dupa nastere, prin simpla inlaturare a braului tricotat inalt.

Sortimentul de blugi pentru gravide este foarte variat - avem blugi gravida cu croiala dreapta, blugi gravida mulati, blugi pentru viitoarele mame ingustati de la genunchi in jos, blugi skinny pentru gravide, blugi boyfriend pentru insarcinate etc. 

Deasemenea prezentam o varietate mare de culori de blugi pentru perioada de sarcina:

de la albastru deschis pana la negru. Toti blugii pentru gravide sunt fabricati din tesatura denim de calitate, componenta tesaturii fiind deobicei 95% bumbac si 5% elastan. Aceasta permite viitoarei mame sa procure un produs confortabil, care cu usurinta se va ajusta pe silueta, datorita elasticitatii tesaturii. 

Clientii nostri, care au procurat deja blugi pentru gravide in reteaua de magazine Mammamia, sunt multumiti de calitatea produselor, dar mai ales de sortimentuil variat de modele si culori.

Viitoarele mamici din Moldova au oportunitatea sa cumpere on-line blugi pentru gravida , pantaloni scurti denim pentru gravide sau salopete denim pentru gravide printr-un singur click. Gravidutele cu burtici, care au cerinte si doresc neaparat sa probeze produsul inainte de a-l procura, o pot face in magazinele off-line, situate in Chisinau

Spre vârf