Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Jambiere si pantaloni pentru viitoarele mame

Filtru
Mărime
Preț, MDL
Culoare
Размер по международному (буквенному) обозначению
Sortare:
după popularitate
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

Jambiere pentru gravide - un produs laconic, elegant si foarte confortabil. Nu cu mult timp in urma, era dificil sa gasesti un produs modern, calitativ si la un pret pe masura. Dar aceste timpuri au trecut. Acum ai posibilitatea sa procuri jambiere pentru sarcina in Chisinau, Balti si Cahul in magazinele TOBE Moldova. Aceste magazine au fost create special pentru viitoarele mame. Mamicilie cu burtici pot sa aleaga blugi, rochii, bluze, costume sport, colanti, lenjerie de noapte si chear scurte de iarna, special construite pentru perioada de sarcina.  Iar pentru a usura alegerea unui produs si pentru a economisi timpul clintilor nostri, am creat magazinul on-line mammamia.md, unde gravidutele din toata Moldova pot procura cele necesare simplu si rapid. Jambierele pentru gravide (cineva le mai spune leggins pentru gravide) se deosebesc in dependenta de timpul anului, pentru care sunt preconizate, si forma braului. Sunt cateva feluri de brau pentru jambierele, pantaloni si blugi pentru gravide:

- brau tricotat inalt peste burta

- bandaj elastic moale sub burtica

- combinatie ale acestor doua de mai sus.

Indiferent de preferintele viitoarei mame, este important ca jambierele pentru sarcina sa fie comode, confortabile, tesatura din care sunt fabricate sa fie cat mai naturala.

Dispozitia buna in timpul sarcinii este foarte importanta pentru dezvoltarea fatului, deaceia viitoarea mama trebuie sa acorde atentie deosebita alimentatiei, confortului, si nu in ultimul rand, hainelor pentru gravide, pe care le poarta.

Spre vârf