Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Busa

Sortare:
după popularitate
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

Haine pentru gravide BUSA - sunt o linie de haine specializate pentru femei însărcinate și care alăptează de la un producător din Turcia. Marfa este fabricată la Istanbul din țesături de înaltă calitate. Adevăratul bestseller al acestui brand sunt blugii pentru gravide. Acestea sunt produsi din Bumbac cu adaos de elastan, o mare varietate de modele și culori.Totodata sortimentul mare si variat are un punct forte major - ajustarea perfecta si calitatea inalta. Haine pentru viitoarele mamici pot fi procurate in Chișinău, Balți si Cahul. Mai nou, hainele pentru gravide Busa sunt prezentate pe paginile magazinului on-line mammamia.md

Elegant, la modă, frumos și confortabil - așa puteți descrie hainele pentru însărcinate Busa . Producția principală se află în Turcia, iar colecția este în mod tradițional actualizată de două ori pe an. 
Lucrul minuțios ale designerilor permite crearea unor ținute ideale pentru o imagine luminoasă și memorabilă, care va completa de minune perioada magică a sarcinii.
Modelele moderne și confortabile prezentate de brand sunt minunate nu numai pentru uzul zilnic, ci și pentru ocazii speciale. Blugi și pantaloni croiți special pentru confort, ținând seama de caracteristicile corpului feminin în timpul sarcinii, rochii ușoare și costume de afaceri, haine confortabile pentru casă și bluze expresive - toate sunt elemente a unor ținute deosebit de atractive și crează o garderobă deosebită și elegantă.
Un aspect important este prețul accesibil, care vă permite să vă răsfățați în mod regulat cu haine noi. Brandul BUSA este de mult timp îndrăgit de clienți, deoarece combină cele mai recente tendințe de modă, prin aceasta oferind posibilitatea de a asorta hăinuțele în funcție de preferințele individuale.

avantaje:

modele perfecte;
producția proprie de produse textile;
inovațiile tehnologice menite să îmbunătățească confortul și siguranța femeilor însărcinate;
ținute frumoase, potrivire perfectă, precum și rezistența la uzură ridicată a produselor disting acest brand de altele.

Expand
Spre vârf