Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Bogema Lingerie

Filtru
Seсțiune
Sortare:
după popularitate
după popularitate începând cu cele mai accesibile după denumire

Bogema Lingerie este un brand de lenjerie din Letonia, a cărui misiune este să producă lenjerie confortabilă și atrăgătoare pentru o femeie modernă.
Bogema Lenjerie este specializată în producerea de lenjerie pentru gravide și mame care alăptează, având în special grijă de comoditatea și eleganța produselor, pentru că a fi mamă este o misiune specială, plină de curaj și feminitate.
„Dacă producem, atunci doar un produs bun și nu luptăm pentru cel mai mic preț”, spune Svetlana Gaile, șefa de producție a companiei Bogema Lingerie. Lenjeria Bogema este fabricată din materii prime moi, ecologice, de o calitate excelentă, în principal procurate din piețele occidentale. Tehnologiile inovatoare ale procesului de pregătire a materialelor sunt de asemenea speciale - prelucrarea materialelor cu ioni de argint, chihlimbar sau cafea, fiecare având propriul său scop special și efect tactil în purtarea hainelor.
Bogema Lingerie înțelege dorința oricărei femei de a fi unică, prin urmare, se acordă o atenție deosebită valorii de design modelelor, adaptându-le și la cerințele pieței. În diferite colecții există atât modele ascetice scandinave, cât și modele cu combinații îndrăznețe de detalii și culori.
Bogema Lenjerie funcționează din 2010 și a câștigat deja încrederea clienților și partenerilor pe piețele Letoniei, Regatului Unit, Rusiei și Franței. Iar din 2015 sutienii pentru alăptare si furourile de noapte pentru alăptare marca Bogema Lingerie pot fi cumparate și in Moldova, prine rețeaua de magazine TOBE + Mammamia.

Expand
Spre vârf