Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

4174432 Sorti denim pentru gravide

В наличии
Articolul nr.: 2900000360181
Mărime
Caracteristici
Componența Коттон 95%, эластан 5%
Culoare голубой варка 1

Oportunitatea cumpărării pantaloni scurți este buna pentru viitoare mama. Acest articol din garderoba a încetat de mult să fie exclusiv un accesoriu pentru plajă. Astăzi cu pantaloni scurți puteți crea diverse imagini. Accentele acestui model sunt prezența scuffs-urilor elegante și a buzunarelor din spate. În plus, o bandă elastică moale sub burtă va oferi cu siguranță confort și ușurință. Odată cu prezența lor în garderobă, nu veți mai avea întrebarea ce să purtați pentru o plimbare.

Intră cu ajutor
Evaluează produsul
Trimite

Metode de livrare:
1. Preluare pe cont propriu
Clientul poate ridica mărfurile comandate personal, într-unul din magazinele rețelei noastre de vânzare cu amănuntul, după ce a primit confirmarea disponibilității bunurilor de la managerul de vânzări
2. Livrare prin Chișinău
Se iefectuiaza gratuit cu forțele companiei
3. Livrare în Republica Moldova
Se iefectuiaza gratuit prin Curier Rapid de la Posta Moldovei
* comisionul pentru transferul numerarului la livrare este plătit de către cumpărător, conform tarifului Poșta Moldovei

Modalități de plată:
•    Plata în numerar:
- se achită curierului în momentul livrării bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care curierul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
- se achită către vânzător la punctul de vânzare a bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care vânzătorul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
•    Plata prin transfer bancar în contul curent al companiei (transfer de bani din contul curent al cumpărătorului în contul curent al vânzătorului, în baza facturii de plată). Livrarea sau ridicarea mărfurilor va fi însoțită de o factură fiscală conform sumei transferului de bani.

Spre vârf