Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

Trenning pentru sarcina si alaptare Manhattan

В наличии
Articolul nr.: 2000994319759
Mărime
Caracteristici
Culoare бутылочный

Trenning Manhattan pentru femeile însărcinate și cele, care alăptează. Costumul este realizat din tricot italian. Trenningul se potrivește perfect și este agreat pentru versatilitate! În el, vă puteți alapta discret bebelușul, datorită fermoarelor de pe piept, iar pantalonii au o bandă elastică confortabilă. Prin urmare, costumul poate fi purtat atât în ​​timpul sarcinii, cât și după nastere.
☑fermoare ascunse pentru alaptare
☑80% viscoză, 15% nailon, 5% elastan

Intră cu ajutor
Evaluează produsul
Trimite

Metode de livrare:
1. Preluare pe cont propriu
Clientul poate ridica mărfurile comandate personal, într-unul din magazinele rețelei noastre de vânzare cu amănuntul, după ce a primit confirmarea disponibilității bunurilor de la managerul de vânzări
2. Livrare prin Chișinău
Se iefectuiaza gratuit cu forțele companiei
3. Livrare în Republica Moldova
Se iefectuiaza gratuit prin Curier Rapid de la Posta Moldovei
* comisionul pentru transferul numerarului la livrare este plătit de către cumpărător, conform tarifului Poșta Moldovei

Modalități de plată:
•    Plata în numerar:
- se achită curierului în momentul livrării bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care curierul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
- se achită către vânzător la punctul de vânzare a bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care vânzătorul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
•    Plata prin transfer bancar în contul curent al companiei (transfer de bani din contul curent al cumpărătorului în contul curent al vânzătorului, în baza facturii de plată). Livrarea sau ridicarea mărfurilor va fi însoțită de o factură fiscală conform sumei transferului de bani.

Spre vârf