Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

4354138 Maletă pentru sarcină și alăptare

В наличии
Articolul nr.: 2900000400306
Mărime
Caracteristici
Componența Коттон 95%, эластан 5%
Culoare Bej

Pulover pentru perioada de sarcină și alăptare din tricot. Modelul are o croială laconică mulată, este dotat cu mâneci lungi, un decolteu rotund și șnururi pe părțile laterale ale modelului, datorită cărora puteți regla lungimea cu o singură mișcare. Acest model nu va ramâne relevant și după naștere, datorită prezenței unei deschideri comode pentru alăptare, care este ascunsă în tăietura de sub sân.

Intră cu ajutor
Evaluează produsul
Trimite

Metode de livrare:
1. Preluare pe cont propriu
Clientul poate ridica mărfurile comandate personal, într-unul din magazinele rețelei noastre de vânzare cu amănuntul, după ce a primit confirmarea disponibilității bunurilor de la managerul de vânzări
2. Livrare prin Chișinău
Se iefectuiaza gratuit cu forțele companiei
3. Livrare în Republica Moldova
Se iefectuiaza gratuit prin Curier Rapid de la Posta Moldovei
* comisionul pentru transferul numerarului la livrare este plătit de către cumpărător, conform tarifului Poșta Moldovei

Modalități de plată:
•    Plata în numerar:
- se achită curierului în momentul livrării bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care curierul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
- se achită către vânzător la punctul de vânzare a bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care vânzătorul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
•    Plata prin transfer bancar în contul curent al companiei (transfer de bani din contul curent al cumpărătorului în contul curent al vânzătorului, în baza facturii de plată). Livrarea sau ridicarea mărfurilor va fi însoțită de o factură fiscală conform sumei transferului de bani.

Spre vârf