Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

4330262 Pantaloni scurti pentru gravide

В наличии
Articolul nr.: 2900000396999
Mărime
Caracteristici
Componența bumbac 100%
Culoare пудра

Pantaloni scurți din tricot moale, cu o croială dreaptă, plăcuți pentru corp și foarte elastici. Pantalonii scurți au o lungime medie, elasticul taliei stă sub burtă fără a o apăsa. La brâu există un șnur suplimentar, care vă permite să reglați lățimea centurii în funcție de volumul figurii.

Intră cu ajutor
Evaluează produsul
Trimite

Metode de livrare:
1. Preluare pe cont propriu
Clientul poate ridica mărfurile comandate personal, într-unul din magazinele rețelei noastre de vânzare cu amănuntul, după ce a primit confirmarea disponibilității bunurilor de la managerul de vânzări
2. Livrare prin Chișinău
Se iefectuiaza gratuit cu forțele companiei
3. Livrare în Republica Moldova
Se iefectuiaza gratuit prin Curier Rapid de la Posta Moldovei
* comisionul pentru transferul numerarului la livrare este plătit de către cumpărător, conform tarifului Poșta Moldovei

Modalități de plată:
•    Plata în numerar:
- se achită curierului în momentul livrării bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care curierul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
- se achită către vânzător la punctul de vânzare a bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care vânzătorul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
•    Plata prin transfer bancar în contul curent al companiei (transfer de bani din contul curent al cumpărătorului în contul curent al vânzătorului, în baza facturii de plată). Livrarea sau ridicarea mărfurilor va fi însoțită de o factură fiscală conform sumei transferului de bani.

Spre vârf