#staiacasa RĂMÂI ACASĂ ! COMMANDĂ ON-LINE, NOI LIVRĂM COMANDA
Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

4234042 Tricou pentru gravide

В наличии
Articolul nr.: 2900000377875
Mărime
46
Caracteristici
Componența вискоза 95%, эластан 5%
Culoare Negru
sezonier Vara
îngrijire Стирать в режиме деликатной стирки при температуре 40С; Хлором не отбеливать; Гладить при температуре не более 110С; Не подлежит химчистке; Не сушить в сушильной машине

Tricou pentru sarcina si pentru alaptare cu o siluetă libera. Un astfel de model vă va permite să creați multe ținute elegante în toate etapele sarcinii, acesta se ajusteaza perfect și nu va împiedica mișcările viitoarei mame. In partea din față sunt montate două fermoare ascunse, care permit alaptarea discretă a copilului, ceea ce va permite modelului să fie relevant chiar și după naștere.

Intră cu ajutor
Evaluează produsul
Trimite

Metode de livrare:
1. Preluare pe cont propriu
Clientul poate ridica mărfurile comandate personal, într-unul din magazinele rețelei noastre de vânzare cu amănuntul, după ce a primit confirmarea disponibilității bunurilor de la managerul de vânzări
2. Livrare prin Chișinău
Se iefectuiaza gratuit cu forțele companiei
3. Livrare în Republica Moldova
Se iefectuiaza gratuit prin Curier Rapid de la Posta Moldovei
* comisionul pentru transferul numerarului la livrare este plătit de către cumpărător, conform tarifului Poșta Moldovei

Modalități de plată:
•    Plata în numerar:
- se achită curierului în momentul livrării bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care curierul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
- se achită către vânzător la punctul de vânzare a bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care vânzătorul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
•    Plata prin transfer bancar în contul curent al companiei (transfer de bani din contul curent al cumpărătorului în contul curent al vânzătorului, în baza facturii de plată). Livrarea sau ridicarea mărfurilor va fi însoțită de o factură fiscală conform sumei transferului de bani.

Spre vârf