Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

4197114 Hanorac pentru sarcină și alăptare

В наличии
Articolul nr.: 2900000399532
Mărime
Caracteristici
Culoare Kaki

Hanoracul unicolor pentru perioada de sarcina si alaptare este realizat dintr-o țesătură moale din tricot. Caracteristicile modelului sunt: linia joasă a umerilor, mâneca lungă cu manșetă elastică, un buzunar "cangur". Acest model rămâne relevant și după naștere, grație prezenței unor deschideri pentru alaptare sub formă de fermoare discrete.

Intră cu ajutor
Evaluează produsul
Trimite

Metode de livrare:
1. Preluare pe cont propriu
Clientul poate ridica mărfurile comandate personal, într-unul din magazinele rețelei noastre de vânzare cu amănuntul, după ce a primit confirmarea disponibilității bunurilor de la managerul de vânzări
2. Livrare prin Chișinău
Se iefectuiaza gratuit cu forțele companiei
3. Livrare în Republica Moldova
Se iefectuiaza gratuit prin Curier Rapid de la Posta Moldovei
* comisionul pentru transferul numerarului la livrare este plătit de către cumpărător, conform tarifului Poșta Moldovei

Modalități de plată:
•    Plata în numerar:
- se achită curierului în momentul livrării bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care curierul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
- se achită către vânzător la punctul de vânzare a bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care vânzătorul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
•    Plata prin transfer bancar în contul curent al companiei (transfer de bani din contul curent al cumpărătorului în contul curent al vânzătorului, în baza facturii de plată). Livrarea sau ridicarea mărfurilor va fi însoțită de o factură fiscală conform sumei transferului de bani.

Spre vârf