Program:

09-30...20-00

fiecare zi

Adaugă produse la dorințele tale
0
Рум

4143057-53 Trenning pentru gravide

В наличии
Articolul nr.: 2900000384026
Mărime
42
Caracteristici
Componența вискоза 75%, полиэстер 20%, эластан 5%
Culoare синий

Costum elegant și confortabil. Pantaloni eleganti de pe o manșetă in partea de jos , buzunarele convenabile sunt cusute, iar o bandă elastică largă nu va constrange burtica în creștere. Secretele pentru alaptare , de asemenea, perfect deghizate în reliefului al uloverului (fermuoare ascunse invizibile).

Intră cu ajutor
Evaluează produsul
Trimite

Metode de livrare:
1. Preluare pe cont propriu
Clientul poate ridica mărfurile comandate personal, într-unul din magazinele rețelei noastre de vânzare cu amănuntul, după ce a primit confirmarea disponibilității bunurilor de la managerul de vânzări
2. Livrare prin Chișinău
Se iefectuiaza gratuit cu forțele companiei
3. Livrare în Republica Moldova
Se iefectuiaza gratuit prin Curier Rapid de la Posta Moldovei
* comisionul pentru transferul numerarului la livrare este plătit de către cumpărător, conform tarifului Poșta Moldovei

Modalități de plată:
•    Plata în numerar:
- se achită curierului în momentul livrării bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care curierul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
- se achită către vânzător la punctul de vânzare a bunurilor. Plata mărfurilor se efectuează în lei, după care vânzătorul eliberează un bon plată în numerar pentru suma de achiziție.
•    Plata prin transfer bancar în contul curent al companiei (transfer de bani din contul curent al cumpărătorului în contul curent al vânzătorului, în baza facturii de plată). Livrarea sau ridicarea mărfurilor va fi însoțită de o factură fiscală conform sumei transferului de bani.

Spre vârf