Meniul principal

Control medical în timpul sarcinii

09 Noiembrie 2011

Toate femeile gravide ar trebui să aibă regulate de check-up obstetrician. Acest lucru va permite timp pentru a detecta și a preveni complicațiile încep implicațiile acestora pentru mama si copil.

Pentru a ajunge la medic, cel mai bunsă se înregistreze în clinica prenatalăsau să încheiecontractul de gestionare a sarcinii. Noi nu vă recomandăm să mergi din timp în timp, în centrul privat, medicii, deoarece acestea, de obicei, nu poartă nici o răspundere pentru orice.

Frecvența vizitelor

Din momentul înregistrării, sau contract și a 12 săptămâni de sarcină check-up este necesară o dată pe lună.
Cu 13 pe 28 săptămână - o dată la fiecare trei săptămâni.
Cu 29 pe 36 saptamana - o dată în două săptămâni.
Cu 36 săptămâni și înainte de livrare - inspecție săptămânală.

Înainte de fiecare vizită la medic este necesară pentru a trecesumar de urina.

Ce face medicul la examinarea

 • Măsurarea creșterii- Se efectuează în prima vizită. Necesare pentru a calcula indicele de masa corporala.
 • Cântar- Se efectuează la fiecare vizită. Pentru medicul determină creșterea în greutate, Are veniturile sarcina în mod normal și nu există nici un edem ascunse.
 • Măsurarea tensiunii arteriale (BP) și a frecvenței cardiace - la fiecare vizită. Poate detecta deshidratarea la mareTimpurie toxicozei (picătură în tensiunii arteriale) sau începutul lui toxicozei târziu (crește tensiunea arterială mai mult 140/90 mmHg)
 • Măsurarea bazinului- Este efectuată pe prima inspecție. Arată în mod indirect lățimea bazinului, deoarece lățimea de canalul de nastere, de asemenea, afectează grosimea oaselor. Atunci când există îndoieli, utilizați Soloviov indicele: Circumferința la încheietura mâinii în centimetri. În cazul în care este mai mare 14, grosimea oaselor este considerată o mare, și canalul de nastere puțin aceleași dimensiuni exterioare ale bazinului va avea.
 • Palpare (palpare) viață- Se efectuează la fiecare vizită. Cu aceasta, medicul dumneavoastră ar putea să nu știe dacă tonul crescut uterin (riscul de avort spontan), cum este de fructe, ce prezentarea sa.
 • Interne de control- A avut loc pe recepție prima, în continuare indicațiile (cum ar fi pentru durere și spotting). Medicul introduce o mână în vagin și determină starea uterului și colul uterin. În unele cazuri, o mica deschidere este determinat de 28 săptămânal și poate provocaavort.
 • Tampon de vagin- Este făcută la prima vizită și la 36-37 săptămâni. Cu el puteți identificaboli infecțioaseși defini "frotiu tsitotip" - un semn de pregătire pentru naștere.
 • Abdominometry- De la 14-15 săptămâni și apoi la fiecare vizita.
 • Fundal înălțimea de măsurare- De la uter la partea de sus a uterului, măsurată la fiecare vizită după 14-15 săptămâni.
 • Ascultarea inimii fetale- Face de obicei 14 - 15 săptămâni, atunci când este auzit în stetoscop fetale normale. Doppler stetoscop (electronic) Puteți auzi bataile inimii înainte de a. Acesta oferă informații importante despre copil.
 • КТГ- Asigurați-30 - 32 săptămâni, și pe mărturia. Cu alte cuvinte,, Medicul vă poate referi la CTG, în orice moment, a devenit suspicios când copilul.

Dacă ai întârziat

Ce trebuie să faceți, Dacă nu sunteți târziu sau nu poate veni la recepția? Asigurați-vă că pentru a apela clinica prenatală și spuneți medicului dumneavoastră. Carduri de pacienți medicul pune pe rafturi la numărul corespunzător de apariții, caz de întârziere sau anulare a participării vă va duce către un alt număr.
Dacă nu puteți participa din cauza sănătății precare, apoi apel o ambulanta, Medicul vă va examina și, dacă este necesar, se va duce la spital.

Gleb Kulikov

GP, Medicală Editor Mama.ru

http://mama.ru/articles/osmotr-vracha-pri-beremennosti

Comentariile sunt închise.